Program Kulturne stanice Rumenka ponovo startuje 22. novembra


Usled pogoršanja epidemiološke situacije u vezi sa brojem obolelih od COVID-19, održavanje proba muzičko-plesnog studija i časova ruskog jezika, u Kulturnoj stanici Rumenka će biti obustavljeno do 1. decembra.

Probe Dramskog studija počeće sa realizacijom od nedelje, 22. novembra od 10 časova, u velikoj sali Kulturne stanice Rumenka. Istog dana, od 18 sati publika će imati priliku da pogleda predstavu „Ljudi za mašinom“.

U sredu, 25. novembra i četvrtak, 26. novembra, sa početkom u 17 časova, Kulturna stanica Rumenka će, u okviru svojih redovnih programa, organizovati umetničke radionice dekupaža za odrasle.

U subotu, 28. novembra u velikoj sali biće organizovano filmsko veče tokom kojeg će biti prikazan kultni domaći film „Bal na vodi“.

Svi redovni programi, koji su najavljeni za naredni period, biće realizovani uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera.

O eventualnim izmenama rasporeda redovnih aktivnosti Kulturne stanice Rumenka možete se informisati na zvaničnoj Fejsbuk stranici, putem telefona 0216216297 ili putem mejla [email protected].

 

Foto: Uroš Dožić